3 Ağustos 2014 Pazar

CAN İÇİ(M)

     Bitmeliydi bu sevda...
Son durakta değil,ilk durakta.tek şekerli çayı içmeden,şu yokuşu geçmeden mesela..Bir şarkıda dalıp gitmeden kendimden geçmeden vazgeçmeliydim ondan.Kalbime girmesini bu kadar müsaade etmeden ,sen yerine biz demeden,ona bakarken bile özlerken nokta konmalıydı cümlenin sonuna.
Bitmeliydi bu sevda...
Ta başından en fazla bir bahar sürmeliydi.Yas olmamalıydı yokluğunda.Her şarkıda o ve her şiirde onun sesi akıllara gelmemeliydi mesela.
Bitmeliydi bu sevda,yazgısı baştan belli olan.
İnceldiği yerden kopmalı,tekrar bağlanmamalıydı yerine;olduğu gibi bırakılmalı,en azından sorulduğunda 'Bitti...Gitti.'denilebilmeliydi.Her sabah kalkarken O,her akşam yatarken O olmamalı,rüyalarda saçma şeyler görülmeliydi ya da.
Bitmeliydi bu sevda.
Dalıp gitmemeliydi gözler uzaklara,en yakın yol ayrımında ''Hoşçakal'' denilebilmeliydi.Yok olacağıma gelmemeli,ilk yağmurda silinip süpürülmeliydi yürekten.
Bitmeliydi bu sevda..
Kerem gibi olmadan,Ferhat gibi yanmadan ,en basitinden 'Seni seviyorum'la geçiştirilerek sona ermeliydi.Sözler dudaktan kalbe yol bulmamalıydı.
Dedim ya;bitmeliydi bu sevda,ilk can acısında...

''Anıları geçtim ben,yani her şeyde sen varsın..''


13 yorum:

  1. aferin iyice bizi depresyona sok :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç öyle şey olur mu?Aman uzak dursun bizden şu depresyon denen illet:D

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bitmeliydi bu sevda, biz kendimizi uğrunda harcamadan. Yeniden nefes almak için tam da şu an, bitmeliydi bu sevda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitmesi gereken anlar o kadar birikiyor ki içimizde bir zaman sonra kendimizi taşıyamaz hale geliyoruz..bitsin dediklerimizden en kısa zamanda kurtulmak dileğiyle..

      Sil
  4. Sevgili denizlili, akşam akşam müziklerin süper geldi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel çok mutlu oldum,hep beraber dinleyelim o zaman sevgili Shemellon^^

      Sil
  5. Ufaklık:)baktım son yazının üzerinden yirmi günden fazla geçmiş.Çok beklettin ama hadi bakim parmaciklarına kuvvet:)(samimiyetine güvenerek böyle yazdim asıl niyetim yeni yazı istiyoruuuum;-(demekti umarım hitap şeklimden dolayı kırılmadin?)
    sevgiler
    Betül

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kırılması aksine mutlu da oldum,en kısa zamanda yeni bir yazı yazacağım hatta yazmaya çalışıyorum.Yeni yazılarda ve böyle güzel yorumlarda görüşebilmek dileğiyle mutlu kal:))

      Sil
  6. Belki bitmemelidir birakilmamalidir yasanmisliklar ya da yasanmali olanlar belki kaderdir belki mutluluk belki de aşk tir adi ama bitmesi gerektigini hisseden de baslamasina iten de kalp degil mi zaten ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ve kalp değil mi acıyı içine içine çeken,bedeni de ruhu da tüketen?..belki de hüzündür,gözyaşıdır,yaşanamayanların yaşanmışlıklardan fazla olmasıdır bitmeyi gerektiren ve hiç beklemediğin bir anda bitiren..

      Sil
  7. Bak şu cadı'ya ya hala Yazmamis yeni yazı diye başlayan bir yorum yapmak üzereydim ki aklıma belkide bir sıkıntısı vardır düşüncesi geldi umarım öyle birşey yoktur:)sevgiler
    Betül

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne mutlu bana,sizi düşünen insanların olması ne mutluluk verici:))Yazdım efendim,hemmen yeni bir yazı yazdım,siz istersiniz de ben nasıl yazmam?Bu arada teşekkür ederim,bir sıkıntım yok çok şükür^^

      Sil